De mensen achter AppsIT

Directie
directie AppsIT

Ronald Schuitemaker
Heeft een indrukwekkend CV, werkte op allerhande niveaus in de ICT, van analist tot interim manager, van programmeur tot programmaleider. Met al die ervaring koppelt hij de nieuwe praktijk van Apps en tablets, aan bedrijfsprocessen die hij kent als zijn broekzak. Een harde werker, die ’s morgens al vroeg achter de PC zit: U kunt hem vanaf 8 uur bellen.

Igo Corbière
Is een creatieve speler. Door alle projecten en sectoren in zijn CV loopt een rode draad: mensen laten communiceren en samenwerken: gebruikerswensen zo formuleren dat ICT’ers er wat mee kunnen. En omgekeerd: technisch gepraat begrijpelijk maken voor de mensen op de werkvloer en in het management. Is in 2011 tot de conclusie gekomen dat Agile Scrummaster helemaal zijn ding is: flexibel, efficiënt en effectief samenwerken aan ICT die echt werkt voor de gebruiker.

Bert Dekker
Is een stille, maar grote kracht: vraag hem naar een nieuwe ontwikkeling op ICT gebied, en hij heeft in een ommezien alle belangrijke informatie bij elkaar gezocht en geanalyseerd. Hij kan je uitleggen wat voors en tegens zijn en… o ja, hier heb je nog 5 erg nuttige websites als je meer wilt weten.
Bert is een erg nauwgezet werker, het geautomatiseerd testen van software is dan ook een van zijn sterke kanten. Alles bedoeld om u als gebruiker een betrouwbare App te geven, die in het testlab al alle hoeken van de kamer heeft gezien en goed tegen een stootje kan

Alex Diepeveen
Heeft zeer veel ervaring in diverse binnenlandse en buitenlandse organisaties, van programmeur en applicatie beheerder tot manager. Is nuchter, praktisch en kritisch: is wel aan alle kanten naar het ICT-probleem gekeken? Hoe maken wij Apps binnen de gevraagde Tijd, maar met optimale Kwaliteit? Diverse oplossingen zijn mogelijk! Zeker gezien zijn zeer uitgebreide kennis van allerlei ICT systemen. Of het nu gaat om databases of eenvoudiger zaken. Is die kennis er niet, binnen notime is die er! Bel hem en tien tegen één dat de volgende dag de oplossing er is!